Kommunikation i Stockholm
 

SallyHill
Kommunikation

webbdesign & medieproduktion

 
patryk-sobczak-unsplash.jpg
 

Vår expertis är att få kunderna att skina, att se till att de möter omvärlden som de allra bästa versionerna av sig själva. Metoden för att uppnå det växlar förstås från gång till gång, precis som valet av kanal. Ibland behövs en ny webbplats, andra gånger en film eller podcast. Ibland gör ett publikt event susen, ibland ligger krutet i ett väl formulerat pressmeddelande.

Till SallyHill kan du komma utan att veta exakt vad du är ute efter. Du behöver heller inte förstå alla krångliga ord och begrepp som reklambyråer och konsulter inom kommunikation ibland använder sig av. Du behöver bara ta med det som är du - din expertis, dina erfarenheter, din produkt och en önskan om att nå ut till fler. Resten löser vi tillsammans.

 
 

Vad vill du förbättra?

 
oleg-laptev-2.jpg
 

SallyHill trivs allra bäst ihop med kunder som, förutom att maximera vinsten, även vill bidra till en positiv samhällsutveckling. Möjligen låter det lite högtravande men det innebär helt enkelt att vilja förbättra för människor i deras vardag.

Genom att främja mångfald i rekryteringen eller utveckla verktyg för att möta klimathotet. Genom att utforska nya kulturyttringar, erbjuda hållbara pensionslösningar eller utveckla nya, säkrare transportlösningar. Såna saker, helt enkelt.

 
 

Vad kan vi göra för dig?

 
ruben-garcia-588365-unsplash.jpg
 

Webbdesign

Vi planerar, designar och bygger din hemsida i samarbete med erfarna webbutvecklare. Förmånliga paketpriser på professionella hemsidor i Wordpress.

Medieproduktion

Vi skapar film, podcasts, text, foton och grafik till hemsidor, sociala medier och nyhetsbrev. Vi formulerar säljande budskap som får din målgrupp att agera.