Vi sprider din expertis till fler.

 

När hjärtat får följa med till kontoret jobbar hjärnan bättre.

SallyHill är en flexibel byrå som kontinuerligt anpassar våra insatser till uppdragsgivarens verklighet. Vi gör alltid en ordentlig kartläggning av kundens faktiska behov och anpassar förslagen efter dennes förväntningar och budgetramar.

Till oss kan kunder komma utan att veta exakt vad de är ute efter. De behöver heller inte förstå alla krångliga ord som reklambyråer och konsulter ibland använder sig av.

Vi har nämligen stor erfarenhet av att jobba med helt nya verksamheter som behöver hjälp att bygga upp kommunikationsarbetet från grunden.

När hjärtat får följa med till kontoret på morgonen så jobbar hjärnan bättre och kreativiteten släpps fri. Därför funkar SallyHill allra bäst ihop med kunder som, förutom att maximera vinsten, även vill bidra till en positiv samhällsutveckling. Det kan låta högtravande men innebär helt enkelt att vilja förbättra för människor i deras vardag.

Som att främja mångfald i rekryteringsprocessen eller utveckla verktyg för att möta klimathotet. Som att utforska nya kulturyttringar, erbjuda hållbara pensionslösningar eller utveckla nya, säkrare transportlösningar.


Sandra-Backlund-Loud-Sally.jpg

“Jag sätter heder i att prata så folk förstår”

“Sedan jag startade SallyHill för sju år sedan har jag arbetat med företagare och ledare inom de mest varierande yrken och branscher. Varje uppdrag har breddat min kunskapsbank och gjort mig haj på områden som bland annat politik, mode, pension, höghastighetsjärnväg, entreprenörskap, fackliga frågor, EU och it-system.

Jag sätter heder i att prata så folk förstår vad jag säger och håller alltid kunden involverad i framsteg och tidsåtgång i förhållande till uppdragets mål.

Sally Hill drivs av mig, men rullar på i samarbete med ett starkt nätverk av smarta frilansare vars kompetenser överlappar och/eller kompletterar mina.

De är programmerare, filmare, pr-genier och en mängd andra smarta typer som steppar upp och in vid arbetstoppar eller vid resurskrävande projekt som kräver fler hjärnor, hjärtan och händer än jag kan erbjuda på egen hand.”

Sandra Adams Backlund,
grundare SallyHill.